sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Web-seminaari: Telepractice Going the Distance: Addressing Needs of Rural Public Schools

Torstaina 17.1.2013 on tarjolla vuoden ensimmäinen uusi web-seminaari etäpuheterapiaa koskien. Oheisesta linkistä pääset tarkastelemaan web-seminaarin tarkempia tietoja (englanniksi). Seminaari on ilmainen ja kaikille avoin. Muistathan osallistua tietokoneella, jossa on riittävän nopea laajakaistayhteys. Varaa myös laitteiston ja yhteyden testaamiseen rauhassa ennen seminaarin alkamista.

Mukavia web-seminaarihetkiä osallistuville, ja erinomaista uutta vuotta 2013!

The National Telehealth Webinar Series presents: Telepractice Going the Distance: Addressing Needs of Rural Public Schools - January 17, 2013

January 17, 2013 9:00 AM HST, 10:00 AM AKST, 11:00 AM PST, 12:00 PM MST, 1:00 PM CST, 2:00 PM EST 

Presented by: MATRC Carol C. Dudding, PhD, Director, Speech-Language Pathology Program (James Madison University) and Michael Campbell, M.S., M.B.A., Director, Speech and Hearing Program (UNC Greensboro) 

The presentation focuses on current best-practice models of telespeech within rural public schools. Topics include technical, administrative, and clinical considerations for telepractice. Information can be applied to a variety of professional disciplines.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti