lauantai 14. joulukuuta 2013

Etäpuheterapia-aiheinen pro graduni esitarkastukseen

Olen työstänyt etäpuheterapiaa käsittelevää graduani kuluvan vuoden aikana. Viime keväänä toteutin graduni etäkuntoutusosuuden ja kuluvan syys-talven olen käyttänyt graduni kirjalliseen raportointiin. Tarkemmin ottaen pro graduni käsittelee lasten äännevirheiden (artikulaatiovirheiden /r/, /s/ ja/tai vokaalit /ä/, /ö/ ja /y/) videovälitteistä arviointia ja kuntoutusta.

Viime viikolla palautin pro gradu -työn ohjaajalleni esitarkastukseen. Saan työni takaisin esitarkastuksesta alkuvuodesta. Tämän jälkeen toteutan ehdotetut korjaukset ja palautan työn lopullisesti. Gradu ladataan internettiin kaikkien aiheesta kiinnostuneiden luettavaksi kokonaisuudessaan. Laitan linkin tänne blogiin heti, kun työ on saatavilla.

Koska työni on vielä esitarkastuksessa ja siihen tulenee vielä enemmän tai vähemmän  erilaisia muutoksia, en pysty työtä kokonaisuudessaan jakamaan kanssanne - vielä. Tässä kuitenkin maistiaisena tulevan pro graduni tämän hetkinen sisällysluettelo ja tutkimuskysymykset, joihin pyrin vastaamaan. Myös näihin saattaa tulla vielä muutoksia, mutta mikäli työni kiinnostaa, voi perehtymisen aloittaa näistä.

Mikäli lukijoille herää kysymyksiä alla olevien dokumenttien pohjalta, vastaan mielelläni kysymyksiinne! Toivon, että graduni tuo uutta tietoa aiheesta nimenomaan kotimaisesta näkökulmasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti