perjantai 15. tammikuuta 2016

Etäpuheterapia-blogi palaa tauolta!

Talvinen tervehdys Etäpuheterapia-blogin lukijoille!

Blogini on ollut kirjoitustauolla nyt vajaat pari vuotta. Mitä tänä aikana on tapahtunut? Graduni valmistumisen jälkeen siirryin loppuharjoittelun kautta työelämään ja olen viettänyt viimeiset vuodet vaativan aikuisneurologisen kuntoutuksen parissa. Nautin aikuisasiakkaiden kanssa työskentelystä ja erityisesti lääketieteellinen orientaatio ja neurologia ovat olleet työssäni intoa herättäivä. Aika-ajoin etäpuheterapia ja teknologia-asiat ovat nousseet uudelleen esiin, mutta pääsääntöisesti viime vuodet olen viettänyt perinteistä kliinistä puheterapiakokemusta kartuttaen. Fokuksen hetkellinen siirtyminen on tehnyt hyvää ja antanut paitsi vahvaa pohjaa ammatilliselle perusosaamiselleni myös perspektiiviä etäasioita ajatellen. Moni etäasiakin on viimeisten vuosien aikana auennut aivan uudella tavalla.

Olen havainnut, että erityisesti viimeisen puolen vuoden aikana etäpuheterapia on herättänyt paljon kiinnostusta. Aihe on ajan myötä muuttunut yhä ajankohtaisemmaksi. Olen saanut paljon yhteydenottoja etäasioita koskien ammattilaisilta, jotka tekevät aiheen parissa tutkimusta, kliinistä työtä ja erilaisia projekteja. Tarve asiantuntemukselle ja tuoreimmalle tiedolle etäasioista on tarpeen. 

Aiheen ajankohtaisuuden ja ihmisten kiinnostuneisuuden vuoksi näen mielekkäänä herätellä Etäpuheterapia-blogia uudelleen eloon pienen kirjoitustauon jälkeen. Lukijoita vanhoillakin kirjoituksillani on ollut huomattava määrä ja on hienoa nähdä ihmisten hakevan kotimaista tietoa etäaihetta koskien.

Kuulisinkin mielelläni teiltä, blogin lukijoilta, kommentteja siitä mikä etäaiheessa tällä hetkellä kiinnostaa ja toisaalta mietityttää? Kommentin voit jättää tämän kirjoituksen kommentti-laatikkoon tai laittaa ajatuksia sähköpostitse (eveliina.stam[ät]gmail.com).

Tämän kirjoituksen myötä toivotan kaikille Etäpuheterapia-blogin lukijoille inspiroivaa alkanutta vuotta 2016! Jatketaan blogin myötä yhdessä etäaiheiden parissa tänä tulevana vuonna jälleen uudella innolla.

-Eveliina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti